Hoogwaardige horecasnacks van de groothandel

Buitenhuis maakt al snacks sinds 1960. Je kunt dus wel stellen dat wij echte ‘snacksperts’ zijn. Die expertise merk je aan de topkwaliteit van onze minisnacks, bitterballen en borrelhapjes. Onze producten zijn makkelijk verkrijgbaar bij de groothandel, eenvoudig te bereiden en hebben een ambachtelijke uitstraling. Handig voor jou en heerlijk voor je gast!

De perfecte groothandel snacks voor jouw kaart? Een goed borrelaanbod kan ervoor zorgen dat de gasten juist voor jouw zaak kiezen. Ontdek onze tips op basis van de laatste trends.

Ons assortiment aan snacks vind je bij de groothandel

Een biertje drinken wordt pas een borrel met een schaaltje warme minisnacks erbij. In het gevarieerde assortiment van Buitenhuis Snacks – verkrijgbaar bij de food groothandel – vind je daarom fingerfoods voor elke kroeg, bar, of restaurant.

Heb je er al aan gedacht om jouw zaak te laten borrelen met Old Amsterdam bitterballen? Probeer nu de proefbox met 40 gratis bitterballen!

Download onze brochure

Buitenhuis heeft het grootste assortiment warme snacks.

Buitenhuis biedt onder andere een reeks handige mixverpakkingen. Van de meest populaire snacks tot Dimsum mixen.

Wilt u zelf uw borrelschaal samenstellen? Kies dan voor ons uitgebreide assortiment borrelhapjes. Variërend van de klassieke bitterbal tot kaashapjes, kipnuggets, garnalen en vegetarische snacks.

Meer weten over ons aanbod? Download onze brochure en je leest er alles over.

BORRELEN DOE JE MET BUITENHUIS

Het laatste balletje van een bittergarnituur blijft vaak liggen, maar niet als je een minisnacks van Buitenhuis serveert. Ons fingerfood wordt elke keer perfect krokant en heeft een ambachtelijke uitstraling en smaak. Dat maakt ze onweerstaanbaar lekker voor je gast.

Makkelijk te bereiden
De bitterballen, nasihapjes en borrelfrikandellen hebben een ambachtelijke uitstraling en zijn eenvoudig te bereiden in de frituur, oven of airfryer. Onze kant-en-klare snackmixes zijn zo ontwikkeld dat alle hapjes dezelfde bereidingstijd hebben. Dat maakt het voor jou extra makkelijk om een gevarieerd bittergarnituur op je menu te zetten. Je kunt de hele mix tegelijkertijd in de frituurpan doen en eruit halen op het moment dat alle hapjes op hun lekkerst zijn. Dat maakt Buitenhuis de beste keuze bij de groothandel.

Fingerfood van de horecagroothandel
Je koopt onze borrelsnacks bij de horecagroothandel in de welbekende gele dozen. Onder andere Hanos, VHC, Makro, Sligro en Bidfood hebben Buitenhuis-producten in hun assortiment. Stel zelf je eigen bittergarnituur samen door verschillende minisnacks te kiezen of ga voor onze Mini Snacks Assorti, Mini Megamix, Mega Hitmix of Gigamix met 4, 8 of 12 verschillende borrelhapjes.

Snacks voor vegetarische gasten
Merk je dat steeds meer gasten vragen om vegetarische hapjes? Buitenhuis heeft verschillende vega-opties. In onze Vega mix vind je vier verschillende vegetarische minisnacks. Voor gasten die vleesloos willen snacken hebben we daarnaast bamiballetjes, Old Amsterdam Bitterballen, Kaaspuckies, uienringen en nasihapjes. Je vindt deze snacks bij de horecagroothandel.

Het Buitenhuis-spaarprogramma
Met Buitenhuis profiteer je niet alleen van meer dan 60 jaar snackkennis, door ons spaarprogramma krijg je ook punten voor elke aankoop. Die punten wissel je in voor gratis snacks of een cadeau. Je kunt kiezen uit cadeaubonnen van populaire webshops, bluetoothspeakers, smartwatches of toffe aanvullingen voor je horecazaak zoals een stoepbord of dartbord. Sparen is mogelijk door de unieke code op de snackverpakking in te voeren op onze website. Elke code is goed voor 10 punten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang