Snel fingerfood van de horeca groothandel

Smullende gasten zonder stress in de keuken? De minisnackmixes van Buitenhuis Snacks zijn eenvoudig te bereiden en een feest om te serveren. Voor onze kipnuggets, partyballetjes of vegamix heb je geen getraind personeel nodig.

De perfecte groothandel horeca snacks voor jouw kaart? Een goed borrelaanbod kan ervoor zorgen dat de gasten juist voor jouw zaak kiezen. Ontdek onze tips op basis van de laatste trends.

Het assortiment van Buitenhuis bij de groothandel

Bruin café, strandtent of gastrobar, we hebben fingerfoods voor alle foodserviceconcepten. Bij horecagroothandels als Makro, Sligro en Bidfood vind je ons gevarieerde aanbod met gastronomische dimsum-hapjes, klassieke rundvleesbitterballen en krokante Old Amsterdam bitterballen.

Heb je er al aan gedacht om jouw zaak te laten borrelen met Old Amsterdam bitterballen? Probeer nu de proefbox met 40 gratis bitterballen!

Download onze brochure

Buitenhuis heeft het grootste assortiment warme snacks.

Buitenhuis biedt onder andere een reeks handige mixverpakkingen. Van de meest populaire snacks tot Dimsum mixen.

Wilt u zelf uw borrelschaal samenstellen? Kies dan voor ons uitgebreide assortiment borrelhapjes. Variërend van de klassieke bitterbal tot kaashapjes, kipnuggets, garnalen en vegetarische snacks.

Meer weten over ons aanbod? Download onze brochure en je leest er alles over.

BIJ ELKE BORREL HOORT EEN SNACK

Op zoek naar warme hapjes van goede kwaliteit? Dan moet je naar de groothandel voor de fingerfoods van Buitenhuis. Wij vinden dat bij elke borrel een balletje hoort. Daarom hebben we een breed assortiment met klassieke rundvlees bitterballen, partyballetjes, bamiballetjes en Old Amsterdam bitterballen. Benieuwd naar al onze borrelhapjes?

 

Eenvoudig te bereiden
Vraag een horecaondernemer waarom hij voor Buitenhuis kiest en de kans is groot dat naast ‘kwaliteit’ ook ‘gemak’ wordt genoemd. Vooral onze minisnackmixes besparen je namelijk een hoop gedoe. Die kant-en-klare mixen zijn zó samengesteld, dat alle hapjes precies dezelfde bereidingstijd hebben. Je hoeft dus niet elke snack apart te timen, heel handig!

Verkrijgbaar bij bekende food groothandels
Buitenhuis is het grootste en meest toonaangevende merk minisnacks. Voor elke smaak is er een snack. Van de traditionele bittergarnituren tot groentehapjes en Aziatische dimsum. Je vindt dit uitgebreide aanbod bij de bekende horecaleveranciers. De fingerfoods zijn te bestellen bij food groothandels zoals VHC, Makro, Sligro en Bidfood.

Het Buitenhuis-spaarprogramma
Voor elke snackverpakking die je koopt, ontvang je 10 punten. Heb je genoeg punten verzameld, dan kies je uit gratis snacks of een tof cadeau. We hebben onder andere cadeaubonnen van populaire webshops, bluetoothspeakers, smartwatches of leuke aanvullingen voor je horecazaak zoals een stoepbord of dartbord. Om mee te doen aan het spaarprogramma voer je de unieke code op de snackverpakking in op onze website.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang