FAQ

Bevatten de hapjes van Buitenhuis E-nummers?

De meeste hapjes van Buitenhuis bevatten E-nummers.

In het assortiment kun je per product zien welke E-nummers gebruikt zijn.

Zijn de hapjes van Buitenhuis halal?

De hapjes van Buitenhuis zijn niet halal maar wel varkensvleesvrij.

Zijn de hapjes van Buitenhuis glutenvrij?

De hapjes van Buitenhuis zijn niet glutenvrij.

Heeft BHS ook vegetarische hapjes?

Buitenhuis heeft een mix doos vol vegetarische hapjes: de Vega mix. Verder heeft Buitenhuis diverse hapjes zonder vlees of vis, bijvoorbeeld bami hapjes, kaashapjes en uienringen. Kies bij ons assortiment bij ‘soort’ voor ‘vegetarisch’ en je ziet alle vegetarische hapjes in een overzicht.

Zijn de hapjes ook met de airfryer te bereiden?

De meeste hapjes van Buitenhuis komen het best tot hun recht wanneer ze met de frituur bereid worden. Daarnaast zijn er hapjes die in de oven bereid kunnen worden. We raden aan deze bereidingsmethoden te gebruiken. Kies bij ons assortiment bij ‘bereidingswijze’ voor ‘frituur of oven’.

Zijn de hapjes ook met de oven te bereiden?

Buitenhuis heeft diverse hapjes die met de oven zijn te bereiden, zoals kipvariantjes, kaaspuckies en (mini) saucijzenbroodjes. Kies bij ons assortiment bij ‘bereidingswijze’ voor ‘frituur of oven’.

Moeten de hapjes bevroren worden bereid?

De hapjes kunnen ook ontdooid bereid worden. De bereidingstijd is dan iets korter. Let op: nadat de hapjes ontdooid zijn, kunnen ze niet bewaard worden, ook niet in koeling of vrieskast.

Hebben alle hapjes dezelfde bereidingstijd?

De kant-en-klare mixen van Buitenhuis zijn zó samengesteld, dat alle hapjes exact dezelfde bereidingstijd hebben. Dat betekent dat je de hele mix tegelijkertijd de frituurpan in kan doen en eruit halen, waarna alle hapjes op hun lekkerst zijn.

Bezig met laden... Bezig met laden...
Mailinglist:
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang