Over ons

Buitenhuis is hét merk voor je mini-snacks en fingerfoods. Met het meest uitgebreide assortiment warme hapjes van premium kwaliteit. En een rijke geschiedenis.

In 1960 opent Frans Buitenhuis in Zeist een cafetaria. In de keuken erachter bereidt hij diverse specialistische snacks. Deze vallen zo goed in de smaak, dat andere cafetariahouders en horecaondernemers hun snacks bij Buitenhuis in gaan kopen. Buitenhuis besluit zich toe te leggen op deze productie en opent een fabriek in Wijk bij Duurstede.

In de jaren zeventig worden de warme mini-snacks steeds populairder en verschijnt het bittergarnituur op de menukaart. Met een breed assortiment minisnacks van excellente kwaliteit weet Buitenhuis deze behoefte perfect in te vullen. De handige mixverpakkingen zijn een doorslaand succes en tot op de dag van vandaag een ideale oplossing.

Inmiddels biedt Buitenhuis het meest gevarieerde assortiment warme minisnacks en fingerfoods: van kaashapjes, kipnuggets, bitterballen en gehaktballetjes tot garnalen, mini-loempia’s en groentehapjes. Buitenhuis is niet alleen het grootste, maar ook het meest toonaangevende merk minisnacks.

Samen met Kwekkeboom Oven is Buitenhuis onderdeel van NewForrest. Je kunt hier meer lezen over NewForrest.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang