Exclusief verkrijgbaar in België

Lekkerbekfilet

Flag of belgium

Buitenhuis lekkerbekfilet is gemaakt van de beste visfilet. De heerlijke Lekkerbekfilet is voorgebakken en heeft een fijn gekruid korstje. Hij is knapperig en mails, maar ook graatarm.

Een lekkerbekfilet is diepgevroren een gebatterd visproduct. Na het batteren worden de filets voorgebakken in olie. Direct daarna worden de lekkerbekfilets ingevroren met behulp van een shockvriezer. Na het inpakken worden de producten opgeslagen in de diepvriescel.

Bereidingswijze
Frituur 180 °C
Bevroren ± 6 min. / Ontdooid ± 3 min.
Oven voorverwarmen: 220 ° Bakken: 200 °C Bevroren ± 15 min. / Ontdooid ± 8 min.

Voedingswaarde
(per 100g mix, niet bereid)
Energie  696 kJ
166 kcal
Vet 8,1 g
- Verzadigd 1,1 g
Koolhydraten 11,1 g
- Suiker 0,1 g
Eiwitten 11,9 g
Zout 0,6 g

Bewaaradvies
In de diepvries bij -18°C.
In de koeling bij +4°C: 48 uur houdbaar.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Ingrediënten

Ingrediënten: 70% HEEKFILET, bloem (TARWE, rijst), water, zonnebloemolie, zetmeel, gemodifficeerd TARWEZETMEEL, maïsmeel, voedingsvezel, zout, SOJA EIWIT, TARWEGLUTEN, suikers (xylose), kruiden en specerijen, KIPPENEI POEDER.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang